ثبت شرکت دانش بنیان از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز

ثبت شرکت دانش بنیان از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز
  • به گفته دکتر میثم شکری ساز ثبت شرکت دانش بنیان برای تحقیق و توسعه در زمینه نوآوری و اختراعات صورت می گیرد. افرادی که قصد دارند در زمینه علم و دانش قدم بردارند، به یک شرکت مانند شرکت دانش بنیان نیاز دارند. در واقع این نوع شرکت در مرحله اول به عنوان یک شرکت عادی تجاری ثبت می گردد. پس از آن با گرفتن مجوز تبدیل به شرکت دانش بنیان می شود. ما در این مقاله قصد داریم به ثبت شرکت دانش بنیان بررسی بپردازیم، پس با ما همراه باشید.  

    آشنایی با ثبت شرکت دانش بنیان

    ثبت شرکت دانش بنیان در جهت تجاری سازی ایده ها و اختراعات نخبگان علمی تشکیل می شود. در حقیقت آنچه در یک شرکت دانش بنیان اتفاق می افتد، کارآفرینی بر اساس علم و دانش می باشد. از دیدگاه دکتر میثم شکری ساز برای ثبت شرکت دانش بنیان اولین قدم ثبت موسسه یا شرکت می باشد. شما می توانید شرکت خود را از بین شرکت های تجاری گوناگون انتخاب نمایید. شرکت های دانش بنیان، شرکت هایی هستند که فعالیت رسمی خود را در زمینه تصمیم گیری، اختراعات و تولید محصولات به صورت کامل و حرفه ای انجام می دهند. نخست اینگونه شرکت ها به عنوان ها شرکت های عادی به ثبت می رسند. پس از آن زمانی که مجوز می گیرند تبدیل به یک شرکت دانش بنیان می شوند. افرادی که مالکیت این نوع شرکت های را برعهده دارند به دنبال حفظ حقوق معنوی محصولات خود هستند.

    فعالیت کارآفرینی

    به اعتقاد دکتر میثم شکری ساز شرکت های دانش بنیان با تکیه بر دانش و علم فعالیت کارآفرینی را به طور دقیق انجام می دهند. در حقیقت این شرکت ها به تولید محصول مادی نمی پردازند. موسسان شرکت دانش بنیان افرادی با تحصیلات و تجارب بسیار بالا هستند. آنها به تولید و ارائه مطالبی می پردازند که سود فراوانی برایشان دارد. به یاد داشته باشید با دریافت شناسنامه ملی شرکت می توانید، در سامانه شرکت های دانش بنیان مراحل ثبت شرکت دانش بنیان را طی کنید. در بخش بعدی مقاله این موضوع را به طور کامل بررسی می کنیم. 

    انواع شرکت های دانش بنیان

    طبق صحبت های دکتر میثم شکری ساز نهادهای دانش بنیان به دو بخش تجاری و دولتی دسته بندی می شوند. نهادهایی که فقظ اعضای هیئت علمی دانشگاه عضو آن هستند به شرکت های دانش بنیان تجاری شهرت دارند. نهادهایی که بیش از نیمی از سهام آنها را دانشگاه تشکیل می دهد به شرکت های دانش بنیان دولتی معروف هستند. شرکت های دانش بنیان نیز می توانند بر پایه ویژگی های دیگر نیز دسته بندی شوند.

    نهادهای دانش بنیان

    مراحل گرفتن مجوز شرکت دانش بنیان

    از نگاه دکتر میثم شکری ساز برای اخذ مجوز شرکت دانش بنیان می بایست مراحل گوناگونی را دنبال نمایید و پروسه ثبت شرکت را دقیق انجام دهید. شما می توانید یک شرکت با سهامی خاص و مسئولیت محدود نیز ثبت نمایید. نامگذاری این شرکت باید به صورت اصولی و درست صورت بگیرد. یکی از مراحلی که شما باید با موفقیت انجام دهید تهیه اسناد و مدارک می باشد. توجه داشته باشید این مدارک عبارتند از تشریفات شرکت، هیئت مدیره و قوانین داخلی. در مرحله دوم باید مدارک مربوط به ثبت شرکت را در سایت دانش بنیان به صورت دقیق بارگذاری نمایید. تمامی مدارک باید کاملا مورد بررسی قرار بگیرند و در صورت برخورداری از شرایط، شرکت ثبت می شود.

    ثبت نام دانش بنیان

    به خاطر داشته باشید برای ثبت شرکت دانش بنیان می بایست مراحل زیادی را طی نمایید. با طی کردن چندین نکته بسیار مهم می توانید ثبت نامخود را بدون هیچ گونه مشکلی انجام دهید. پیش از آغاز ثبت نام، باید مشخصات مورد نیاز را به طور دقیق مطالعه نمایید. برای آغاز کار می بایست به صفحه ثبت نام سامانه وارد شوید و فرم مربوط به اطلاعات شخصی را تکمیل نمایید. اطلاعات را بسیار دقیق وارد کنید و مطمئن شوید که شماره تلفن همراه و ایمیل درست وارد شده اند. سامانه ثبت نام برای اینکه هویت را تایید کند باید یک مرحله تایید اضافی را نیز طی کند. این تاییدیه توسط لینک فعالسازی به ایمیل شما انجام می شود. بنابراین به خاطر داشته باشید که تلفن همراه یا ایمیل خود را دقیق بررسی نمایید. در ثبت نام دانش بنیان حفظ حریم خصوصی شما اهمیت دارد.

    اخذ مجوز شرکت دانش بنیان

    سایت ثبت نام شرکت دانش بنیان

    خوب است بدانید سایت ثبت شرکت دانش بنیان یک سایت اینترنتی می باشد و شما می توانید برای ارزیابی شرکت ها در این سامانه ثبت نام کنید. سایت prs.daneshbonyan.ir را به طور دقیق در سامانه وارد نمایید. در این سایت موسسات و شرکت ها می توانند فرم ثبت نام خود را کامل کنند. پس از آن نوبت به بارگذاری می رسد. علاوه بر این افراد می توانند مدارک لازم را در سایت آپلود نمایند و وضعیت درخواست خود را پس از بارگذاری پیگیری نمایند. هدف این سایت تسریع پروسه ثبت نام و بررسی موسسات و شرکت ها می باشد. امکان دسترسی به این سایت برای تمام مردم مهیا شده است. پس از آن فرد می تواند از طریق سایت مذکور درخواست خود را پیگیری نماید. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم که برای این کار از یک برنامه ریزی دقیق استفاده کنید.

    مزایای ثبت نام دانش بنیان

    با ثبت نام دانش بنیان، حقوق مالکیت فکری شما تایید و حفظ خواهد شد. توجه داشته باشید حقوق مالکیت فکری می تواند شامل نشانه های تجاری، اختراعات، نمونه های صنعتی، داده های محرمانه و طرح ها شود. زمانی که ثبت نام می کنید باید مراقب باشید تا هیچ فردی از اختراعات و ایده های شما سوء استفاده نکند. پس از آن می توانید به طور کامل از حقوق قانونی تان استفاده کنید. ثبت نام شرکت دانش بنیان به شما اعتماد و اعتبار فراوانی در بازار می بخشد.

    این مطلب ادامه دارد…

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای